foto

Shel Silverstein

  • nar. 25.9.1930
    Chicago, Illinois, USA
  • zem. 10.5.1999 (68 let)
    Key West, Florida, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Herecká filmografie

Filmy

1971 Kdo je Harry Kellermann a proč o mně říká ty strašné věci?
1963 The Moving Finger

TV seriály

1967 Cartoon (TV seriál)

Dokumentární

2000 Playboy 2000 - Večírek pokračuje (TV film) - a.z.
1963 The Most

Host

TV pořady

2005 Girls Next Door, The (TV pořad)
1969 Playboy After Dark (TV pořad)
The Johnny Cash Show (TV pořad)
1968 Spotlight (TV pořad)
1962 The Tonight Show Starring Johnny Carson (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky