foto

Corinne Marshall

  • nar. 6.1.1980 (39 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

Filmy

2003 Škola ro(c)ku

TV seriály

2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
2014 Táta Jack (TV seriál)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Sweet Sixteen (S01E07)
2011 NTSF:SD:SUV (TV seriál)

TV pořady

2010 Comedy Central Roast of David Hasselhoff (TV pořad)
2008 MTV Movie Awards 2008 (TV pořad)
MTV Video Music Awards 2008 (TV pořad)
2007 InfoMania (TV pořad)

Tvůrcovská filmografie

TV seriály

2018 Tajný život K.C. (TV seriál)
K.C. Undercover: The Final Chapter (S03E24)
Domino 4: The Mask (S03E23)
Domino 3: Buggin' Out (S03E22)
další epizody (12)
2017 Tajný život K.C. (TV seriál)
Deleted! (S03E12)
Stormy Weather (S03E11)
The Truth Will Set You Free (S03E10)
další epizody (14)
2016 Tajný život K.C. (TV seriál)
Holly Holly Not So Jolly (S02E22)
Trust No One (S02E21)
Undercover Mother (S02E20)
další epizody (22)
2015 Tajný život K.C. (TV seriál)
K.C. And Brett: The Final Chapter, Part 2 (S01E28)
K.C. And Brett: The Final Chapter, Part 1 (S01E27)
'Twas the Fight Before Christmas (S01E26)
další epizody (28)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky