foto

Brian Chamberlayne

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Orange Is the New Black (TV seriál)
Sh*tstorm Coming (S06E02)
2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)
2014 Selfie (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
The Ballad of Piggy Duckworth (S03E09)
Blame It on the Rainstick (S03E05)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
How to Be a Baby (S02E16)
The Wishbone (S02E05)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Down Time (S01E18)
Driving Miss Dalia (S01E10)

Producentská filmografie

TV seriály

2016 Křižovatka smrti (TV seriál)
Miliardy (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace