foto

Brian Rubenstein

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2019 Na hromádce s ex (TV seriál)
The Pump Station (S02E15)
Baby's First Job Interview (S02E11)
2018 Na hromádce s ex (TV seriál)
Yes, Deer (S02E05)
2016 2 $ocky (TV seriál)
A dokonalá bouře (S06E10)
A univerzitní zkušenost (S06E05)
2015 Cooper Barrett's Guide to Surviving Life (TV seriál)
2014 Selfie (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Dalia Nicole Smith (S03E11)
The Birds and the Biederman (S03E04)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Body Talk (S02E12)
Foam Finger (S02E04)
2005 Menciův svět (TV seriál)

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)

Producentská filmografie

TV seriály

2014 Selfie (TV seriál)
2005 Menciův svět (TV seriál)

TV pořady

2009 Tosh.0 (TV pořad)
2004 The Soup (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky