foto

Edward Padilla

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2007 Spider-Man 3
1993 Mr. Jones

TV seriály

2017 K smrti trapný (TV seriál)
2015 Con Man (TV seriál)
2014 Jane the Virgin (TV seriál)
Zajatci předměstí (TV seriál)
Blame It on the Rainstick (S03E05)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Go, Gamblers! (S02E20)
Decemberfold (S02E19)
Leaving Chatswin (S02E15)
další epizody (5)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
Fire with Fire (S01E15)
Sex and the Suburbs (S01E13)
Driving Miss Dalia (S01E10)
další epizody (5)
2009 Policajti z L. A. (TV seriál)
2007 Dirt (TV seriál)
2006 Windfall (TV seriál)
2005 Médium (TV seriál)
Sběratelé kostí (TV seriál)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
1998 Dva z Queensu (TV seriál)
1996 Pan a paní Smithovi (TV seriál)
1995 Kancelářská krysa (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace