foto

Anthony R. Palmieri

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2015 Pizza with Bullets
Špión
2014 Divide & Conquer (TV film)
2012 I'm Not Dead Yet (TV film)
1976 Adios Amigo

TV seriály

2016 Walk the Prank (TV seriál)
2015 Sin City Saints (TV seriál)
2013 Zajatci předměstí (TV seriál)
Junior Secretary's Day (S02E09)
2012 Zajatci předměstí (TV seriál)
The Motherload (S01E22)
The Great Compromise (S01E21)
Hear No Evil (S01E20)
další epizody (21)
2009 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jede tábořit (S08E12)
Pan Monk a UFO (S08E03)
2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk jde do nemocnice (S05E16)
Pan Monk navštěvuje farmu (S05E14)
Pan Monk je ve vysílání (S05E13)
další epizody (5)
2006 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk se setkává s otcem (S05E09)
Pan Monk jde na rockový koncert (S05E08)
Pan Monk má nového psychiatra (S05E07)
další epizody (9)
2002 Nemocnice Presidio (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Tajnosti a lži (S08E16)
2001 Pohotovost (TV seriál)
Běsnění (S07E22)
Srdce na pravém místě (S07E21)
Strach ze ztráty svobody (S07E20)
další epizody (13)
2000 Homewood P.I. (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
Starý známý rituál (S07E08)
Zachraň mě (S07E07)
další epizody (9)
1999 Providence (TV seriál)
1997 Orleans (TV seriál)
Total Security (TV seriál)
Murder One (TV seriál)
Episode 18 (S02E18)
Episode 17 (S02E17)
Episode 16 (S02E16)
další epizody (10)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 8 (S02E08)
Episode 7 (S02E07)
Episode 6 (S02E06)
další epizody (21)
1995 Vesmír: Civilizace v ohrožení (TV seriál)
Choice or Chance (E09)
Hostile Visit (E08)
The Enemy (E07)
další epizody (9)
Virtuální realita (TV seriál)
1991 Temná spravedlnost (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2007 Můj přítel Monk (TV seriál)
Pan Monk a opravdu, opravdu mrtvý chlap (S05E15)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky