foto

Kirby Howell-Baptiste

  • nar. 7.2.1987 (33 let)
    Londýn, Anglie, Velká Británie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Happily
2018 Find Me
2017 Psí poslání

TV seriály

2020 Infinity Train (TV seriál)
The Musical Car (S03E01)
Dobré místo (TV seriál)
Kdykoli budeš chtít (S04E13)
2019 Why Women Kill (TV seriál)
Kill Me as if It Were the Last Time (E10)
I Was Just Wondering What Makes Dames Like You So Deadly (E09)
Marriages Don't Break Up On Account Of Murder - It's Just A Symptom That Something Else Is Wrong (E08)
další epizody (10)
Barry (TV seriál)
berkman > block (S02E08)
The Audition (S02E07)
The Truth Has a Ring to It (S02E06)
další epizody (7)
Dobré místo (TV seriál)
Pomoc, to jsou ti druzí (S04E07)
Tajemství Chipa Drivera (S04E06)
Zaměstnanec Bearimy (S04E05)
další epizody (7)
Veronica Mars (TV seriál)
Chino and the Man (S04E02)
Spring Break Forever (S04E01)
2018 Alone Together (TV seriál)
Sleepover (S01E08)
Barry (TV seriál)
Chapter Eight: Know Your Truth (S01E08)
Chapter Seven: Loud, Fast, and Keep Going (S01E07)
Chapter Six: Listen With Your Ears, React With Your Face (S01E06)
další epizody (8)
Do temnoty (TV seriál)
Nový rok, nové já (S01E04)
Greenovi ve velkoměstě (TV seriál)
Swimming Fool/Tilly's Goat (S01E03)
Na mušce (TV seriál)
God, I'm Tired (S01E08)
Take Me to the Hole! (S01E06)
I Have a Thing About Bathrooms (S01E05)
další epizody (7)
Dobré místo (TV seriál)
Balada o Donkey Dougovi (S03E05)
Sněžný pluh (S03E03)
Mozkovrti (S03E02)
další epizody (4)
Love (TV seriál)
You're My Gran Torino (S03E09)
Directing (S03E06)
I'm Sick (S03E04)
2017 Do You Want to See a Dead Body? (TV seriál)
A Body and a Plane (with Alexandra Daddario) (E05)
Downward Dog (TV seriál)
Lost (E08)
Getting What You Always Wanted (E07)
Old (E06)
další epizody (8)
Love (TV seriál)
Back in Town (S02E12)
Housesitting (S02E09)
While You Were Sleeping (S02E03)
2016 Bajillion Dollar Propertie$ (TV seriál)
Love (TV seriál)
Závěrečná píseň (S01E08)
Párty na horách (S01E04)
The Powerpuff Girls (TV seriál)
2015 Profesionální lháři (TV seriál)
Vždycky můžeme bloudivý nerv zaměstnat něčím jiným (S04E04)
2014 TripTank (TV seriál)
2006 CollegeHumor Originals (TV seriál)
1999 Holby City (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Comedy Bang! Bang! (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky