foto

Duncan McLeod

  • nar. 26.7.1918
    Glenfinnan, Skotsko, Velká Británie
  • zem. 25.11.2005 (87 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Generál (TV film)
1991 Jednou se vrátí (TV film)
1989 Skvělé dobrodružství Billa a Teda
1987 Into the Homeland (TV film)
L.B.J.: První léta (TV film)
1984 Goldie and the Bears (TV film)
1982 Pray TV (TV film)
1979 Charlie and the Talking Buzzard
Nežádoucí
1978 Hughes and Harlow: Angels in Hell
1977 The Van
1976 Goodbye, Norma Jean
Quest, The (TV film)
1975 Šťastná dáma
1974 Black Godfather, The
1973 This Is a Hijack
1972 Lapin 360
Rookies, The (TV film)
Stepmother, The
1970 Sweet Trash
1968 Finders Keepers, Lovers Weepers!
1966 Incident at Phantom Hill
1963 The Jolly Genie

TV seriály

2001 Zloději (TV seriál)
1982 Matt Houston (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
1975 Starsky a Hutch (TV seriál)
The Lost Saucer (TV seriál)
1971 Monty Nash (TV seriál)
Nichols (TV seriál)
1967 Rango (TV seriál)
1965 Branded (TV seriál)
Legend of Jesse James, The (TV seriál)
Tak jde čas (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1962 McHale's Navy (TV seriál)
The Lucy Show (TV seriál)
1960 The Chevy Mystery Show (TV seriál)
1959 Black Saddle (TV seriál)
One Step Beyond (TV seriál)
1958 77 Sunset Strip (TV seriál)
1957 M Squad (TV seriál)
Official Detective (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky