foto

Georg Marin

  • nar. 1946
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2015 Kreisliga - Ein Dorf sieht schwarz (TV film)
Les brigands
2011 Extinction - The G.M.O. Chronicles
Služebnice boží (TV film)
2009 2012 (studentský film)
2008 Katie Fforde: Zkouška věrnosti (TV film)
2005 Wilfried Neuss - Eine Sinfonie in fünf Sätzen
2004 Kalter Frühling (TV film)
2003 Místo činu: Kolín - Bermudy (TV film)
Narren
2000 Tatort - Trittbrettfahrer (TV film)
1998 Bubi Scholz Story, Die (TV film)
1996 Gefährliche Freundin (TV film)
1990 Sidonie (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)

TV seriály

2017 Frau Temme sucht das Glück (TV seriál)
2015 Helen Dorn (TV seriál)
Der Pakt (E04)
2008 Závodní Prasátko Rudy (TV seriál)
2006 8x45 - Austria Mystery (TV seriál)
Die Familienanwältin (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 München 7 (TV seriál)
2002 Um Himmels willen (TV seriál)
2001 Kobra 11 (TV seriál)
Horečnaté sny (S05E06)
2000 Alles Atze (TV seriál)
1999 Kriminálka Kolín (TV seriál)
1996 SK Babies (TV seriál)
1994 Die Wache (TV seriál)
1990 Gravy Train, The (TV seriál)
1985 Lindenstraße (TV seriál)
1983 Diese Drombuschs (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Der Primus: Franz Josef Strauß (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky