foto

Nicolaus Richter

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1994 Wenn alle Deutschen schlafen (TV film)
1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
1979 Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1920 (TV film)
1976 Junge Freud, Der (TV film)
Verdunkelung (TV film)
1972 Auf Befehl erschossen - Die Brüder Sass, einst Berlins große Ganoven (TV film)
1971 Die Schrott-Story (TV film)
Kassensturz (TV film)
Kolibri (TV film)
1970 Auftrag: Mord! (TV film)

TV seriály

1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)

Scenáristická filmografie

Filmy

1989 Letzten Sommer in Kreuzberg (TV film)
1985 Der Vater eines Mörders (TV film)
1976 Einöd (TV film)
1972 Verrat ist kein Gesellschaftsspiel (TV film)
1970 Der Portland-Ring (TV film)
1967 Gottes zweite Garnitur (TV film) - divadelní hra

TV seriály

1966 Ulrich und Ulrike (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky