foto

Martin Stingl

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

2012 O Červené Karkulce (TV film)
2010 Náhodný rukojmí
2008 Echte Wiener - Die Sackbauer-Saga
Inga Lindström: Hanna a její narozeniny (TV film)
Inga Lindström: Léto v Norrsundě (TV film)
Inga Lindström: Rozhodující léto (TV film)
2007 Naše farma v Irsku (TV film)
2005 Reblaus (TV film)
2004 Geheimnis der Karibik (TV film)
Moře lásky: Návrat ztracené dcery (TV film)
2003 Der Bockerer IV. - Prager Frühling
Tam, kde bydlí láska (TV film)
2002 Meine Schwester, Das Biest
Tanners letzte Chance (TV film)
2001 Stahlnetz - Innere Angelegenheiten (TV film)
2000 Rosamunde Pilcher: Ve svitu ohně (TV film)
Rosamunde Pilcher: Čas poznání (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Volání minulosti (TV film)
Rotlicht - In der Höhle des Löwen (TV film)
Tatort - Passion (TV film)
1999 Květ života (TV film)
Rackové ve větru (TV film)
Rosamunde Pilcherová: Kouzlo lásky (TV film)
Útěk před smrtí (TV film)
1998 Helden in Tirol
Vinnetou se vrací (TV film)
1997 Champagner und Kamillentee (TV film)
Fröhlich geschieden (TV film)
Straße nach Istanbul, Die (TV film)
1995 Brennendes Herz
Glück auf Raten (TV film)
Inferno
Tödliche Besessenheit (TV film)
1994 1945 (TV film)
Návrat špiona (TV film)
Schatten des Schreibers, Der
Tam, kde končí vlny (TV film)
1993 Babylon Komplott, Das (TV film)
Das Dorf an der Grenze - Kärnten 1991 (TV film)
1992 Das Glück liegt in Waikiki (TV film)
Im Kreis der Iris (TV film)
1991 Rošáda (TV film)
St. Petri Schnee
1990 Lex Minister
1985 Säntis (TV film)

TV seriály

2010 Eine Couch für alle (TV seriál)
2007 Naše farma v Irsku (TV seriál)
Oben ohne (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Inga Lindström (TV seriál)
2001 Vraždy v Kitzbühelu (TV seriál)
1998 MA 2412 (TV seriál)
1994 Komisař Rex (TV seriál)
1993 Rosamunde Pilcher (TV seriál)
1979 Dorf an der Grenze, Das (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)
1958 Stahlnetz (TV seriál)

Dokumentární

2018 Mein Bezirk: Mein Liesing (TV film)
Mein Bezirk: Mein Margareten (TV film)
Mein Bezirk: Meine Josefstadt (TV film)
2017 Mein Bezirk: Mein Alsergrund (TV film)
Mein Bezirk: Mein Neubau (TV film)
Mein Bezirk: Mein Währing (TV film)
Mein Bezirk: Meine Innere Stadt (TV film)
2016 Mein Bezirk: Mein Hietzing (TV film)
Mein Bezirk: Mein Meidling (TV film)
Mein Bezirk: Meine Brigittenau (TV film)
2015 Mein Bezirk: Mein Döbling (TV film)
Mein Bezirk: Mein Penzing (TV film)
Mein Bezirk: Meine Leopoldstadt (TV film)
Mein Bezirk: Meine Wieden (TV film)
2014 Mein Bezirk: Mein Hernals (TV film)
Mein Bezirk: Meine Donaustadt (TV film)
Mein Bezirk: Meine Landstrasse
2013 Mein Bezirk: Mein Floridsdorf (TV film)
Mein Bezirk: Mein Mariahilf (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky