foto

Brad Blaisdell

  • nar. 15.3.1949 (70 let)
    Baltimore, Maryland, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2012 Podezření
1999 Inspektor Gadget
1998 Dopisy od vraha
Rat Pack (TV film)
Vyjednavač
1997 Konec cesty
Čas před explozí
1996 Boeing 747 v ohrožení
Night Eyes 4 (TV film)
Velký švindl
1995 Evolver
Příběh zločinu
Záhady těla
Špatně hlídané sny
1994 Bez řečí
Totální okno
Za zavřenými dveřmi
1993 Klub lhářů
Nebezpečná žena
1992 Krvavá pěst III
Návrat nepojmenovatelného
Sinatra (TV film)
1991 Nenarozený
Skrytá můra
Smrtelný polibek
1990 Follow Your Heart (TV film)
1987 Body Slam
1982 World War III (TV film)
1981 Miracle of Kathy Miller, The (TV film)
1980 Marilyn: The Untold Story (TV film)
Rape and Marriage: The Rideout Case (TV film)
1972 Together for Days

TV seriály

2013 Mentalista (TV seriál)
Červeno-bílo-modrá (S05E17)
2011 Myšlenky zločince: Chování podezřelých (TV seriál)
Kriminálka New York (TV seriál)
Crossroads (S08E08)
2006 Myšlenky zločince (TV seriál)
Poučné lekce (S02E10)
2005 Sladký život Zacka a Codyho (TV seriál)
2003 Pohotovost (TV seriál)
Tisíc jeřábů (S09E16)
2002 Birds of Prey (TV seriál)
2001 Dead Last (TV seriál)
Ten, kdo tě chrání (TV seriál)
The Funnies (S01E09)
Pohotovost (TV seriál)
Přežijí jen silní jedinci (S07E17)
2000 Soudkyně Amy (TV seriál)
Kde jsou hranice? (S01E17)
Pohotovost (TV seriál)
Vše v rodině (S06E14)
1999 Angel (TV seriál)
Loučení se svobodou (S01E07)
Horká stopa L.A. (TV seriál)
Ally McBealová (TV seriál)
Právníci a ruka (S02E18)
Nemocnice Chicago Hope (TV seriál)
White Rabbit (S06E07)
1998 Becker (TV seriál)
Star Trek: Hluboký vesmír devět (TV seriál)
Čest mezi zloději (S06E15)
1996 Show Jamieho Foxxe (TV seriál)
Temné nebe (TV seriál)
The Steve Harvey Show (TV seriál)
1995 Caroline in the City (TV seriál)
1993 Diagnóza vražda (TV seriál)
1990 Křídla (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
1988 Murphy Brown (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1985 Small Wonder (TV seriál)
1980 It's a Living (TV seriál)
1979 Knots Landing (TV seriál)
1976 Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
1973 Mladí a neklidní (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky