foto

Joe Lazarov

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

Filmy

1998 Hollyweird (TV film)

TV seriály

2007 Super drbna (TV seriál)
2006 Invaze (TV seriál)
The Last Wave Goodbye (E22)
Round Up (E21)
Run and Gun (E20)
další epizody (9)
2004 Zimní ráj (TV seriál)
2003 Situace: Ohrožení (TV seriál)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Prezident v pořadí (TV seriál)
2014 Chasing Life (TV seriál)
2013 Twisted (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Ostrovy na řece (S02E12)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Půlnoční procházka (S02E05)
Muž roku (S01E16)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Pirátský poklad (S01E09)
Nine Lives of Chloe King, The (TV seriál)
The Lying Game (TV seriál)
2007 Super drbna (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky