foto

Brendon Yorke

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Scenáristická filmografie

TV seriály

2018 Wynonna Earp (TV seriál)
Undo It (S03E09)
No Cure For Crazy (S03E04)
2017 Wynonna Earp (TV seriál)
Everybody Knows (S02E07)
Gonna Getcha Good (S02E03)
2016 Wynonna Earp (TV seriál)
She Wouldn't Be Gone (S01E10)
Leavin' on Your Mind (S01E03)
2013 Dívka odjinud (TV seriál)
There's Bo Place Like Home (S03E07)
2009 The Listener (TV seriál)
2007 Total Drama Island (TV seriál)
2001 Střední škola Degrassi (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky