foto

Dawn Didawick

  • nar. 30.7.1941 (79 let)
    Woodstock, Virginia, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Diani & Devine Meet the Apocalypse
2015 Beautiful Now
2014 Bread and Butter
2011 The Selling
2007 The Happiest Day of His Life
2005 The Moguls
2004 Vánoce naruby
2001 Skoro dospělá (TV film)
2000 Erin Brockovich
1999 Snídaně šampionů
1998 Vášnivý tanec
1996 Střelila jsem Andyho Warhola
1990 Enemy of the People, An (TV film)

TV seriály

2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Stánek s buritos (S04E05)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
S tebou už nikdy (S02E17)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Se mnou asi ne, chlapče (S02E07)
Posedlá (S02E02)
další epizody (5)
Prolhané krásky (TV seriál)
Kdyby panenky mohly mluvit (S02E24)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Nevydařená párty (S01E08)
Lásky a trápení (S01E07)
Gumbo a sláva (S01E03)
další epizody (4)
2004 JAG (TV seriál)
Slovní přestřelka (S09E20)
2003 I'm with Her (TV seriál)
2002 Ernstige delicten (TV seriál)
1996 Murder One (TV seriál)
Episode 5 (S02E05)
1995 Caroline in the City (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky