foto

Allen MacDonald

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Producentská filmografie

TV seriály

2010 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Řezník Jekyll (S10E23)
Doktor Kdo (S10E22)
Ztráty a nálezy (S10E21)
další epizody (13)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Radši umřít (S10E10)
Slepé střevo navíc (S10E09)
Smrt na bowlingu (S10E08)
další epizody (10)

Scenáristická filmografie

TV seriály

2016 American Gothic (TV seriál)
Madame X (E12)
The Chess Players (E06)
2014 Bezohlední (TV seriál)
Forever (TV seriál)
The Ecstasy of Agony (E08)
2013 Tělo jako důkaz (TV seriál)
V ústavní péči (S03E10)
Ztracené duše (S03E03)
2012 Tělo jako důkaz (TV seriál)
Strategie (S02E20)
Jako kus ledu (S02E14)
2009 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Krvavý sport (S10E05)
Kladivo na kriminalisty (S09E21)
Zab mě, když to dokážeš (S09E15)
2008 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Kdyby, třeba, možná (S09E07)
Za Warricka (S09E01)
Opušťák (S08E14)
2007 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Sbohem a šáteček (S08E07)
Panenka jako živá: část 2 (S08E01)
Prázdné oči (S07E18)
další epizody (4)
2006 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Neobvyklá podezřelá (S06E18)
2005 Kriminálka Las Vegas (TV seriál)
Psí život (S06E09)
Jiskra života (S05E18)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace