foto

Matt Oberg

  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hrdinové z New Jersey
2015 Lamb
Sisters
2014 Prokletý klaun
2013 Bert and Arnie's Guide to Friendship
2012 Bourneův odkaz
Eugene
2011 They're Out of the Business
2010 Little Help, A

TV seriály

2019 A Million Little Things (TV seriál)
The Day Before... (E12)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Where Have All the Cattlemen Gone? (S05E07)
Máma (TV seriál)
Pre-Washed Lettuce and a Mime (S06E01)
Teenage Vampires and a White Russian (S05E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Torn Between Two Lovers (S10E04)
2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
The Real Mr. Nice Guy (S02E15)
The Real Heartbreak (S02E14)
další epizody (8)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Match (S02E07)
The Real Tradition (S02E05)
The Real Move (S02E04)
další epizody (9)
2015 Superstore (TV seriál)
The Comedians (TV seriál)
Unbreakable Kimmy Schmidt (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Je to kluk (S04E06)
2014 Welcome to Sweden (TV seriál)
Trophy Wife (TV seriál)
The Big 5-0 (E11)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tvař se, jakoby nic (S03E13)
Kabaret bude (S03E10)
Musíme si promluvit (S03E09)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Asi to tak mělo být (S02E16)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
The Onion News Network (TV seriál)
2010 Oškliví Američané (TV seriál)
2009 Delocated (TV seriál)
Popravdě řečeno (TV seriál)
2006 Starveillance (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Katiyabaaz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace