foto

Matt Oberg

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Hrdinové z New Jersey
2015 Lamb
Ségry
2014 Prokletý klaun
2013 Bert and Arnie's Guide to Friendship
2012 Bourneův odkaz
Eugene
2011 They're Out of the Business
2010 A Little Help

TV seriály

2020 Harley Quinn (TV seriál)
Thawing Hearts (S02E04)
Trapped (S02E03)
Riddle U (S02E02)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Mommy and Me (S06E13)
2019 A Million Little Things (TV seriál)
The Day Before... (S01E12)
Huangovi v Americe (TV seriál)
Lou Wants to Be a Millionaire (S06E09)
Chestnut Gardens (S06E06)
Viceprezident(ka) (TV seriál)
Super Tuesday (S07E05)
South Carolina (S07E04)
Pledge (S07E03)
další epizody (4)
2018 Huangovi v Americe (TV seriál)
Where Have All the Cattlemen Gone? (S05E07)
Máma (TV seriál)
Pre-Washed Lettuce and a Mime (S06E01)
Teenage Vampires and a White Russian (S05E09)
Taková moderní rodinka (TV seriál)
Torn Between Two Lovers (S10E04)
2017 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Secrets (S02E16)
The Real Mr. Nice Guy (S02E15)
The Real Heartbreak (S02E14)
další epizody (8)
Huangovi v Americe (TV seriál)
The Vouch (S04E08)
A League of Her Own (S04E06)
First Day (S04E02)
2016 The Real O'Neals (TV seriál)
The Real Match (S02E07)
The Real Tradition (S02E05)
The Real Move (S02E04)
další epizody (9)
2015 Nezdolná Kimmy Schmidt (TV seriál)
Superstore (TV seriál)
The Comedians (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Je to kluk (S04E06)
2014 Vítejte ve Švédsku (TV seriál)
Doma (S01E10)
Trophy Wife (TV seriál)
The Big 5-0 (E11)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Tvař se, jakoby nic (S03E13)
Kabaret bude (S03E10)
Musíme si promluvit (S03E09)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Asi to tak mělo být (S02E16)
2012 The Mindy Project (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
Fools for Love (S02E17)
The Dork Knight (S02E16)
The Stalking Dead (S02E15)
další epizody (7)
2011 Onion SportsDome (TV seriál)
The Onion News Network (TV seriál)
Oškliví Američané (TV seriál)
Lilly and the Beast (S02E10)
Mummy Dearest (S02E09)
Little Ship of Horrors (S02E08)
další epizody (10)
2010 Oškliví Američané (TV seriál)
The Manbirds (S01E14)
Soulsucker (S01E13)
Trolling for Terror (S01E12)
další epizody (14)
2009 Delocated (TV seriál)
Popravdě řečeno (TV seriál)
2006 Starveillance (TV seriál)
Studio 30 Rock (TV seriál)
2003 Chappelle's Show (TV seriál)

Dokumentární

2013 Katiyabaaz

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky