foto

Jeremy Adelman

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Skladatelská filmografie

Filmy

2019 The World Without You
2013 Stupid Hype (TV film)
2012 Minte-ma frumos
2009 Weekend cu mama

TV seriály

2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Bluebell (S04E10)
Konec světa (S04E09)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
další epizody (8)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jobovka (S04E01)
Druhá šance (S03E22)
Cedule (S03E21)
další epizody (15)
2013 L.A. Rangers (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Závod (S03E07)
Rodina nade vše (S03E06)
další epizody (20)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E10)
Jiskření (S02E09)
Zlomená srdce (S02E08)
další epizody (22)
2011 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Vánoční soutěž krásy (S01E10)
Pirátský poklad (S01E09)
Nevydařená párty (S01E08)
další epizody (10)
1997 Viva Variety (TV seriál)

Dokumentární

2006 First Person Killers: Ronald DeFeo (TV film)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Talentová soutěž (S04E04)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky