foto

Les Butler

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Střihačská filmografie

Filmy

2010 Reunited
Skrýš
2006 Thanks to Gravity
1998 "Defektiv" BOONE
1996 Lid versus Larry Flynt

TV seriály

2019 Wayne (TV seriál)
Whiskey Cavalier (TV seriál)
Hearts & Minds (E09)
Mrs. and Mr. Trowbridge (E04)
2015 Sin City Saints (TV seriál)
The Royals (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Šedesát jedna svíček (S04E08)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Snaha se cení (S03E11)
2013 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Zázraky (S03E08)
Boj o sympatie (S03E05)
Kamarádi na prvním místě (S03E02)
další epizody (7)
2012 Wedding Band (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Jiskření (S02E09)
Děsný souboj (S02E06)
Když ti to pomůže (S02E03)
One Tree Hill (TV seriál)
One Tree Hill (S09E13)
Know This, We've Noticed (S09E01)
2011 Paul Reiser Show, The (TV seriál)
One Tree Hill (TV seriál)
This Is My House, This Is My Home (S08E22)
Holding Out for a Hero (S08E14)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Darkness on the Edge of Town (S08E11)
We All Fall Down (S08E04)
Asleep at Heaven's Gate (S08E01)
další epizody (5)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
Some Roads Lead Nowhere (S07E12)
Deep Ocean Vast Sea (S07E06)
Hold My Hand as I'm Lowered (S07E03)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
What Comes After the Blues (S05E18)
Life Is Short (S05E15)
In da Club (S05E07)
další epizody (4)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
All of a Sudden I Miss Everyone (S04E21)
2006 One Tree Hill (TV seriál)
Songs to Love and Die By (S04E10)
All These Things That I've Done (S04E07)
The Same Deep Water as You (S04E01)
další epizody (7)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
How a Resurrection Really Feels (S03E09)
Champagne for My Real Friends, Real Pain for My Sham Friends (S03E07)
An Attempt to Tip the Scales (S03E04)
další epizody (6)
2004 One Tree Hill (TV seriál)
Don't Take Me for Granted (S02E10)
Let the Reigns Go Loose (S02E07)
You Can't Always Get What You Want (S02E04)
další epizody (12)
2003 One Tree Hill (TV seriál)
The Search for Something More (S01E08)
All That You Can't Leave Behind (S01E05)
The Places You Have Come to Fear the Most (S01E02)
další epizody (4)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
2001 UC: Undercover (TV seriál)
1998 Sedm dní (TV seriál)
1996 Zmije (TV seriál)
1995 Marshal (TV seriál)
1993 Nedotknutelní (TV seriál)

Režijní filmografie

TV seriály

2015 The Royals (TV seriál)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Stánek s buritos (S04E05)
2014 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Měl jsem být kovboj (S03E12)
2012 One Tree Hill (TV seriál)
Don't You Want to Share the Guilt? (S09E04)
2011 One Tree Hill (TV seriál)
The Smoker You Drink, the Player You Get (S08E17)
2010 One Tree Hill (TV seriál)
Luck Be a Lady (S08E07)
Don't You Forget About Me (S07E15)
2009 One Tree Hill (TV seriál)
What Are You Willing to Lose (S07E02)
We Change, We Wait (S06E15)
2008 One Tree Hill (TV seriál)
Hundred (S05E12)
2007 One Tree Hill (TV seriál)
Pictures of You (S04E13)
2005 One Tree Hill (TV seriál)
Lifetime Piling Up (S02E20)
1998 Sedm dní (TV seriál)

Kameramanská filmografie

TV seriály

2009 One Tree Hill (TV seriál)
Now You Lift Your Eyes to the Sun (S07E09)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace