foto

Lianna Pai

  • nar. 1967

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2000 Happy Accidents
Requiem za sen
1998 Stav obležení
1996 Spiklenci
1995 Flirt
Pompatus of Love, The
1994 Děsná hlína
NYC 3/94
1992 Zebří hlava

TV seriály

2016 Falling Water (TV seriál)
Don't Tell Bill (S01E01)
2003 Queens Supreme (TV seriál)
2002 Zákon a pořádek: Zločinné úmysly (TV seriál)
Antiteze (S02E03)
Právo a pořádek (TV seriál)
The Wheel (S13E09)
1999 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
...Or Just Look Like One (S01E03)
1997 Právo a pořádek (TV seriál)
Terminal (S07E23)
1996 Právo a pořádek (TV seriál)
Deceit (S06E17)
1992 Právo a pořádek (TV seriál)
Intolerance (S02E20)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace