foto

Christopher Gray

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 Harpoon
Sell By
2016 Vánoce zas a znovu
2013 Go Down Death

TV seriály

2019 Lidská společnost (TV seriál)
Jed (S01E08)
Kapka po kapce (S01E04)
Konec dětství (S01E03)
2017 The Mist (TV seriál)
Over the River and Through the Woods (E07)
The Devil You Know (E06)
The Waiting Room (E05)
2016 Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Catfishing Teacher (S17E10)
2015 Takoví normální Američané (TV seriál)
Salang Pass (S03E05)
Vzpomínky (TV seriál)
All In (S04E05)
2012 The Haunting Of (TV seriál)

Host

TV pořady

2008 Strašidelné příběhy celebrit (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky