foto

Lineke Rijxman

  • nar. 14.4.1957 (61 let)
    Bussum, Noord-Holland, Nizozemsko
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Taal is zeg maar echt mijn ding
2016 Moos (TV film)
2015 Malý gangster
2014 Gooische vrouwen 2
Vina Lucie de B.
2011 Alle tijd
2007 Alles is liefde
2004 Erik v zemi hmyzu
2001 Hotel Paraiso
Minoes
1995 Antonia
De schaduwlopers
Filmpje!
1984 Gebroken spiegels
1981 Het meisje met het rode haar

TV seriály

2015 Rundfunk (TV seriál)
2012 Dokter Deen (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)
2006 t Schaep Met De 5 Pooten (TV seriál)
2005 Enneagram (TV seriál)
Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
Vuurzee (TV seriál)
2002 De enclave (TV seriál)
Intensive Care (TV seriál)
Meiden van de Wit (TV seriál)
TV7 (TV seriál)
2000 Wet & Waan (TV seriál)
1999 All stars - De serie (TV seriál)
Leven en dood van Quidam Quidam (TV seriál)
Spangen (TV seriál)
1998 Hertenkamp (TV seriál)
1995 Baantjer (TV seriál)
1993 Verhalen van de straat (TV seriál)
1988 Rivier waarin ik zwom, De (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace