foto

Joe Mays

  • nar. 25.2.1948
    Arkansas, USA
  • zem. 27.1.1994 (45 let)
    Little Rock, Arkansas, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1992 Pan Sobota večer
1991 Perspektiva požitků
1990 Ain't No Way Back
Živá pochodeň
1989 Parent Trap: Hawaiian Honeymoon (TV film)
Third Degree Burn (TV film)
1988 Daddy's Boys
Sedmé znamení
1987 Poslední nevinný (TV film)
1984 Fatal Vision (TV film)
1983 Policistka z titulní strany (TV film)
Special Bulletin (TV film)
1980 Angel on My Shoulder (TV film)

TV seriály

1991 Man of the People (TV seriál)
The Golden Girls (TV seriál)
Ro$e Love$ Mile$ (S07E10)
1990 U nás na radnici (TV seriál)
1989 Family Matters (TV seriál)
Lebkouni (TV seriál)
Nasty Boys (TV seriál)
Alf (TV seriál)
Alfova závislost (S04E06)
1988 Annie McGuire (TV seriál)
1987 Jake a Tlusťoch (TV seriál)
The Days and Nights of Molly Dodd (TV seriál)
1986 It's Garry Shandling's Show. (TV seriál)
Matlock (TV seriál)
Právo v Los Angeles (TV seriál)
1984 Charles in Charge (TV seriál)
1982 The New Odd Couple (TV seriál)
1979 The Dukes of Hazzard (TV seriál)
1978 Dallas (TV seriál)
Who's Watching the Kids (TV seriál)
1974 Happy Days (TV seriál)
Rhoda (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace