foto

Carl Ingemarsson Stjernlöf

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Faunutland and the Lost Magic
2016 Maria Wern - Dit ingen når
2011 Je třeba zabít Zakariassena
2009 Léto s Göranem
2007 Leo

TV seriály

2020 Partisan (TV seriál)
2019 Dříve než zemřeme (TV seriál)
Epizoda 4 (S02E04)
Epizoda 2 (S02E02)
2013 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 1 (S03E01)
2010 Våra vänners liv (TV seriál)
Episode 1 (E01)
2009 Morden (TV seriál)
Episode 6 (E06)
Der Kommissar und das Meer (TV seriál)
Schwarzer Engel (E06)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky