foto

Iori Nomizu

  • nar. 18.10.1985 (35 let)
    Sapporo, Hokkaido, Japonsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Boku no kanodžo ga madžime sugiru šobitch na ken
Šinmai maó no Testament Departures
2016 Gekidžóban KanColle
Kúsen madóši kóhosei no kjókan: Lecty no, ikimonogatari
2015 Gekidžóban Date a Live: Majuri Judgement
Hicugi no Čaika: Nerawareta hicugi / Jomigaeru iseki
2014 Date a Live II: Kurumi Star Festival
Inari, konkon, koi iroha. Inari, konkon, semi šigure.
Sora no Otoshimono Final: Etānaru Mai Masutā
2013 Blood Lad: Wagahai wa neko de wa nai
Makenki! Two: Takeru njotaika!? Minami no šima de supón
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo?
Seitokai no ichizon Lv.2: Watasu seitokai
2012 Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead: Hai, encore arigató gozaimasu
Makenki!: Nacu da! Mizugi da! Gaššuku da!
Rinne no Lagrange: Flower Declaration of Your Heart - Kamogawa Days
Sacred Seven: Širogane no cubasa
Strike Witches Gekidžóban
Upotte!! Miatte Waratte
2011 Asobi ni iku jo!: Asobi ni oide
Baby Princess 3D Paradise Love
Gekidžóban Sora no otošimono: Tokeidžikake no Angeloid
Icuka tenma no kuro Usagi
Kore wa Zombie desu ka? É, kore ga saišúkai desu ka?
2010 Sora no otošimono

TV seriály

2019 Kawaikereba hentai demo suki ni natte kuremasu ka? (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S03E12)
Episode 11 (S03E11)
Episode 10 (S03E10)
další epizody (12)
2018 Muhjo to Rodži no mahóricu sódan džimušo (TV seriál)
2017 Boku no kanodžo ga madžime sugiru šobitch na ken (TV seriál)
2016 Hatsukoi Monster (TV seriál)
Masó gakuen H×H (TV seriál)
2015 Kantai Collection: KanColle (TV seriál)
Kúsen madóši kóhosei no kjókan (TV seriál)
Shinmai maō no Testament (TV seriál)
Taimadó gakuen 35 šiken šótai (TV seriál)
Triage X (TV seriál)
Šinmai maó no Testament: Burst (TV seriál)
2014 Gundam Build Fighters Try (TV seriál)
Hamatora The Animation (TV seriál)
Hicugi no Čaika (TV seriál)
Hicugi no Čaika: Avenging Battle (TV seriál)
Inari, konkon, koi iroha. (TV seriál)
Makenki! Two (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Episode 10 (S02E10)
Episode 9 (S02E09)
Episode 8 (S02E08)
další epizody (10)
2013 Blood Lad (TV seriál)
Date A Live (TV seriál)
Episode 12 (S01E12)
Episode 11 (S01E11)
Episode 10 (S01E10)
další epizody (12)
Mondaidžitači ga isekai kara kurusó desu jo? (TV seriál)
2012 Ano nacu de matteru (TV seriál)
Another (TV seriál)
Ebiten: Kóricu ebi sugawa kókó tenmonbu (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? Of the Dead (TV seriál)
Kuromadžo-san ga tóru!! (TV seriál)
Rinne no Lagrange (TV seriál)
Rinne no Lagrange: Season 2 (TV seriál)
Seitokai no ičizon Lv.2 (TV seriál)
Upotte!! (TV seriál)
Šidžó saikjó no deši Ken'iči (TV seriál)
2011 Deadman Wonderland (TV seriál)
Icuka tenma no kuro Usagi (TV seriál)
Kami-sama no memočó: It`s the Only NEET Thing to Do. (TV seriál)
Kore wa Zombie desu ka? (TV seriál)
Last Exile: Ginjoku no Fam (TV seriál)
Makenki! (TV seriál)
Oníčan no koto nanka zenzen suki džanain dakara ne!! (TV seriál)
R-15 (TV seriál)
Sacred Seven (TV seriál)
Steins;Gate (TV seriál)
2010 Asobi ni iku jo! (TV seriál)
Omamori Himari (TV seriál)
Sora no otošimono: Forte (TV seriál)
2009 Sora no otošimono (TV seriál)
Suzumija Haruhi no júucu (TV seriál)
Toaru kagaku no Railgun (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky