foto

Saga Samuelsson

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2017 Havrani
2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
2014 Medicinen
2013 Mig äger ingen

TV seriály

2018 Vražedná konstelace (TV seriál)
Epizoda 10 (S02E10)
Epizoda 9 (S02E09)
Epizoda 8 (S02E08)
další epizody (10)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve jménu pravdy (S06E02)
Ve stínu moci (S06E01)
2017 Saknad (TV seriál)
Episode 4 (E04)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
další epizody (4)
2015 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S05E03)
Epizoda 2 (S05E02)
Epizoda 1 (S05E01)
2014 Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Epizoda 3 (S04E03)
Epizoda 2 (S04E02)
Epizoda 1 (S04E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky