foto

Christian Clerici

  • nar. 26.11.1965 (53 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2006 Die ProSieben Märchenstunde: Zwerg Nase - 4 Fäuste für ein Zauberkraut (TV film)
2005 Die Viertelliterklasse

TV seriály

2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2009 Das Rennen (TV seriál)
2008 Next Uri Geller, The - Unglaubliche Phänomene live (TV seriál)
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)

Dokumentární

1987 X-Large (TV seriál)

Host

TV pořady

2012 Einfach Kathi - Resch & Lieblich (TV pořad)
2008 Das Match (TV pořad)
Stöckl live (TV pořad)
2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
Wir sind Kaiser (TV pořad)
2006 Das perfekte Profi Dinner - Spitzenköche unter sich (TV pořad)
Lafer! Lichter! Lecker! (TV pořad)
2004 Dorfers Donnerstalk (TV pořad)
2003 Bei Stöckl (TV pořad)
2001 Blondes Gift (TV pořad)
2000 Die Millionenshow (TV pořad)
1999 Die Karl Dall-Show (TV pořad)
TV total (TV pořad)
Volle Kanne (TV pořad)
1998 Die Johannes B. Kerner Show (TV pořad)
1995 Die Harald Schmidt Show (TV pořad)
1992 Riverboat (TV pořad)
1987 Seitenblicke (TV pořad)
1970 Glücksspirale (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace