foto

Christian Clerici

  • nar. 26.11.1965 (55 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Herecká filmografie

Filmy

2006 Die ProSieben Märchenstunde: Zwerg Nase - 4 Fäuste für ein …
2005 Die Viertelliterklasse

TV seriály

2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2009 Das Rennen (TV seriál)
2008 Next Uri Geller, The - Unglaubliche Phänomene live
2006 Die ProSieben Märchenstunde (TV seriál)
2005 Soko Vídeň (TV seriál)
Der Trojaner (S07E08)
Ein mörderischer Plan (S02E04)
2004 Tramitz & Friends (TV seriál)

Dokumentární

1987 X-Large (TV seriál)

Galerie (13)

do profilu filmu >>

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky