foto

Tini Kainrath

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Silentium
1999 Tatort - Absolute Diskretion (TV film)
Untersuchung an Mädeln
Wanted
1995 Copa Kagrana
1993 Muttertag

TV seriály

2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2009 Schnell ermittelt (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)
1970 Místo činu (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Döbling (TV film)
2008 Hansi Lang - Ich spielte Leben
Herzausreisser - Neues vom Wienerlied (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2004 Hugo Wiener - Der Spaß ein Leben (TV film)

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2005 Dancing Stars (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1978 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace