foto

Tini Kainrath

  • nar. 6.6.1968 (52 let)
    Wien, Wien, Rakousko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2004 Silentium
1999 Untersuchung an Mädeln
Wanted
1995 Copa Kagrana
1993 Muttertag

TV seriály

2011 Schnell ermittelt (TV seriál)
Sr. Margarete Laub (S03E01)
2010 Der wilde Gärtner (TV seriál)
2001 Dolce Vita & Co (TV seriál)
Die Haube (S01E08)
1999 Místo činu (TV seriál)
Absolute Diskretion (S01E415)
1992 Kaisermühlen Blues (TV seriál)

Dokumentární

2015 Mein Bezirk: Mein Döbling (TV film)
2008 Hansi Lang - Ich spielte Leben
Herzausreisser - Neues vom Wienerlied (TV film)
2007 Menschen & Mächte (TV seriál)
2004 Hugo Wiener - Der Spaß ein Leben (TV film)

Host

TV pořady

2012 Austropop-Legenden (TV pořad)
2011 Österreich wählt (TV pořad)
2005 Dancing Stars (TV pořad)
2004 Was gibt es Neues? (TV pořad)
1983 Licht ins Dunkel (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky