foto

Giorgos Karamihos

  • nar. 3.1.1974 (45 let)
    Veroia, Řecko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Apoštol Pavel
Sergey's Fortune
2011 Without Borders
2008 I Arkouda
Kala krymmena mystika, Athanasia
Příběh 52
2006 Koncem nic nekončí
2004 Einai o Theos mageiras?
2003 Oi theatrines

TV seriály

2019 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S04E06)
Epizoda 5 (S04E05)
Epizoda 4 (S04E04)
další epizody (6)
2018 Génius (TV seriál)
Kapitola desátá (S02E10)
Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 8 (S03E08)
Epizoda 7 (S03E07)
Epizoda 6 (S03E06)
další epizody (8)
2017 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 6 (S02E06)
Epizoda 5 (S02E05)
Epizoda 3 (S02E03)
další epizody (5)
2016 Durrellovi (TV seriál)
Epizoda 3 (S01E03)
Epizoda 2 (S01E02)
Epizoda 1 (S01E01)
2008 Matomena homata (TV seriál)
2004 10i entoli (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace