foto

Darren Evans

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2020 Dream Horse
Handstand (TV film)
2016 Kocour Bob
2015 No crezcas o morirás
2014 Boys on Film 11: We Are Animals
2013 WikiLeaks
2011 Prostě skvělá
2010 Jmenuji se Oliver Tate
2007 Letní šrámy

TV seriály

2020 Gangs of London (TV seriál)
Episode 5 (E05)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2019 Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Too Cold For Hell (S02E10)
The Offered Fallacy (S02E06)
2018 Requiem (TV seriál)
Carys (E06)
Bessie (E05)
Blaidd Carreg (E04)
další epizody (5)
Vraždy ve Stratfordu (TV seriál)
Mámení noci svatojánské (S01E10)
2016 Galavant (TV seriál)
The One True King (To Unite Them All) (S02E10)
Battle of the Three Armies (S02E09)
Bewitched, Bothered, and Belittled (S02E04)
další epizody (5)
2015 Galavant (TV seriál)
It's All in the Executions (S01E08)
My Cousin Izzy (S01E07)
Dungeons and Dragon Lady (S01E06)
další epizody (8)
Mistr popravčí (TV seriál)
Krev a smír (E10)
Francouzská krysa (E09)
Vyjednávání (E08)
další epizody (10)
My Mad Fat Diary (TV seriál)
Voodoo (S03E03)
Rewind (S03E02)
Who Is Stan Ford? (S03E01)
2014 My Mad Fat Diary (TV seriál)
Glue (S02E07)
Not I (S02E06)
Inappropriate Adult (S02E05)
další epizody (7)
2013 My Mad Fat Diary (TV seriál)
It's a Wonderful Rae: Part 2 (S01E06)
It's a Wonderful Rae: Part 1 (S01E05)
Don't Ever Tell Anybody Anything (S01E04)
další epizody (5)
2008 Cena za lidskost (TV seriál)
2007 Y Pris (TV seriál)
2006 Young Dracula (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky