foto

Jeremiah S. Chechik

  • nar. 27.6.1955 (64 let)
    Montréal, Quebec, Kanada

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Režijní filmografie

Filmy

2013 Dokonalá nedokonalost
2004 Meltdown (TV film)
1998 Mstitelé
1996 Ďábelská lest
1995 Machři
1993 Benny a Joon
1989 Vánoční prázdniny

TV seriály

2017 X-Men: Nová generace (TV seriál)
Extrakce vzpomínek (S01E05)
Darebák (TV seriál)
Elk (S04E06)
Pool Boy (S04E05)
How the Light Gets In (S04E02)
další epizody (4)
2016 Lovci stínů: Nástroje smrti (TV seriál)
Zlá krev (S01E08)
Myšlenky zločince: Za hranicemi (TV seriál)
Darebák (TV seriál)
Choking the Root (S03E16)
The Dime Tour (S03E15)
2015 Na jih od pekla (TV seriál)
Blood Relations (E08)
South of the Border (E06)
Helix (TV seriál)
Matka (S02E10)
Ektogeneze (S02E09)
Denšó (S02E04)
další epizody (4)
Darebák (TV seriál)
Oysters But No Pearls (S03E08)
Mea Culpa (S03E07)
Motiv (TV seriál)
Zapomnění (S03E03)
2014 Helix (TV seriál)
Černý déšť (S01E11)
Tajemství (S01E10)
Království (TV seriál)
Ať žije král (S01E21)
Motiv (TV seriál)
Nežijeme věčně (S02E10)
2013 Království (TV seriál)
Ponechán vzadu (S01E07)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Návrat domů (S02E14)
2012 Doktorka z Dixie (TV seriál)
Návraty (S01E21)
Chuck (TV seriál)
Chuck a Bo (S05E10)
2011 Cena za lidskost (TV seriál)
Children Shouldn't Play with Undead Things (S01E08)
I See Your True Colors and That's Why I Hate You (S01E07)
Doktorka z Dixie (TV seriál)
Nevydařená párty (S01E08)
Skladiště 13 (TV seriál)
Včelí královna (S03E04)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Eye for an Eye (S05E09)
No Good Deed (S05E04)
Super drbna (TV seriál)
Damien Ničemný (S04E13)
2010 Polda a polda (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Zanzibar Marketplace Job (S02E12)
Chuck (TV seriál)
Chuck a americký hrdina (S03E12)
Chuck a falešná identita (S03E08)
Chuck a anděl smrti (S03E03)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Guilty as Charged (S04E12)
Past and Future Tense (S04E07)
Breach of Faith (S04E04)
Super drbna (TV seriál)
Boj o školu (S04E05)
Svět patří otcům (S03E20)
2009 JONAS (TV seriál)
Dokonalý podraz (TV seriál)
The Ice Man Job (S02E08)
Chuck (TV seriál)
Chuck a predátor (S02E17)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Zašifrované zprávy (S03E05)
2008 Middleman, The (TV seriál)
Status: Nežádoucí (TV seriál)
Rozbouřené moře (S02E07)
2007 Status: Nežádoucí (TV seriál)
Mrtvá schránka (S01E11)
The Bronx Is Burning (TV seriál)
2005 Tilt (TV seriál)
1997 Zbraň (TV seriál)

Herecká filmografie

Filmy

1985 Vedoucí místo

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky