foto

Elizabeth Rodriguez

  • nar. 27.12.1980 (39 let)
    New York City, New York, USA

Biografie

Elizabeth Rodriguez se narodila 27. prosince 1980 v New York City v New Yorku ve Spojených státech amerických. Její rodiče byli portorikánští přistěhovalci, kteří svou dceru v New York City vychovali. Elizabeth vystudovala univerztiu Lehman College v newyorském Bronxu a později se naučila hereckému umu ve William Esper Studio.

Během svých studentských let se mihla v menších rolí v několika filmech a seriálech, od roku 2000 se však začala orientovat právě na divadelní herectví. A v roce 2011 se jí dostalo mnoha ocenění včetně Tony Award za divadelní představení THE MOTHERFUCKER WITH THE HAT. Ten samý rok byla obsazena do policejního drama seriálu NBC, PRIME SUSPECT, seriál ovšem nebyl úspěšný a brzy byl zrušen.

Od roku 2013 získala Elizabeth roli v úspěšnějších seriálech, konkrétně GRIMMOVI a ORANGE IS THE NEW BLACK. O dva roky později se pak přidala jako jedna z hlavních postav do seriálového spin-offu k ŽIVÝM MRTVÝM, ŽIVÍ MRTVÍ: POČÁTEK KONCE.

Jan "hansel97" Vohralík

Herecká filmografie

Filmy

2020 Mighty
2018 Blanco (TV film)
Making Babies
Skate Kitchen
2017 Logan: Wolverine
2016 11:55
2014 Poslední K.O.
Špinavý prachy
2013 Tio Papi
2011 Nezvratná diagnóza
2010 Jack se chystá vyplout
Nemilosrdná pohledávka
2008 A Line in the Sand
2007 On Bloody Sunday
2006 Miami Vice
2005 Americký sen
Four Lane Highway
2002 Without Warning (TV film)
2001 Kokain
1998 Poprava
1997 I Think I Do
1995 Hořlavina (TV film)
Mrtví prezidenti
1994 My Summer As a Girl (TV film)
Pravidla hry
Příběhy ze života: Nadvláda drog: Příběh Eddieho Matose (TV film)

TV seriály

2020 Power (TV seriál)
It's All Your Fault (S06E13)
He Always Wins (S06E12)
Still Dre (S06E11)
Shameless (TV seriál)
Location, Location, Location (S10E11)
Now Leaving Illinois (S10E10)
O Captain, My Captain (S10E09)
Star Wars: Klonové války (TV seriál)
Together Again (S07E08)
Dangerous Debt (S07E07)
Deal No Deal (S07E06)
další epizody (4)
2019 Power (TV seriál)
No One Can Stop Me (S06E10)
Whose Side Are You On (S06E02)
Murderers (S06E01)
Orange Is the New Black (TV seriál)
A tady si vystoupíme (S07E13)
Basa (S07E12)
Bůh žehnej Americe (S07E11)
další epizody (10)
Shameless (TV seriál)
Debbie Might Be a Prostitute (S10E08)
Citizen Carl (S10E07)
2018 Power (TV seriál)
When This Is Over (S05E10)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svoboda (S06E13)
Temný zvrat (S06E11)
Čokoládovej sexy koktejl (S06E10)
další epizody (7)
2017 Power (TV seriál)
That Ain't Me (S04E09)
Don't Thank Me (S04E05)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Svírání (S05E09)
Přivázaní ke kolejím (S05E08)
Ohnivě ostré Cheetos (S05E06)
další epizody (5)
2016 Power (TV seriál)
Don't Go (S03E07)
Don't Worry, Baby (S03E04)
Devious Maids (TV seriál)
A Time To Spill (S04E05)
Sweeping with the Enemy (S04E04)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Toast už nikdy nebude chlebem (S04E13)
Králík, lebka, králík, lebka (S04E10)
Dbám o čistotu (S04E09)
další epizody (10)
2015 Živí mrtví: Počátek konce (TV seriál)
Dobrý člověk (S01E06)
Kobalt (S01E05)
Co se nevytratí (S01E04)
další epizody (6)
Power (TV seriál)
No Friends on the Street (S02E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Nevěř žádný děvce (S03E13)
Nenuť mě si pro tebe dojít (S03E12)
Můžeme být hrdinové (S03E11)
další epizody (9)
Grimm (TV seriál)
Totožnost: Grimm (S05E01)
Za matku (S04E22)
2014 Power (TV seriál)
Best Laid Plans (S01E08)
Loyalty (S01E07)
Whoever He Is (S01E02)
Orange Is the New Black (TV seriál)
Zásady slušného chování (S02E13)
Změna (S02E12)
Dej si pauzu od svých hodnot (S02E11)
další epizody (10)
Grimm (TV seriál)
Poslední zápas (S04E03)
Chapadla chobotnice (S04E02)
Díky za vzpomínky (S04E01)
2013 Orange Is the New Black (TV seriál)
Šílenost nevyléčíš (S01E13)
Vysoké citlivky (S01E11)
Bora Bora Bora (S01E10)
další epizody (9)
2012 Šestej smysl (TV seriál)
Prime Suspect (TV seriál)
Stuck in the Middle with You (E13)
Zákon a pořádek: Útvar pro zvláštní oběti (TV seriál)
Home Invasions (S13E14)
2011 Prime Suspect (TV seriál)
The Great Wall of Silence (E11)
A Gorgeous Mosaic (E10)
Wednesday's Child (E07)
další epizody (4)
2010 Odložené případy (TV seriál)
Vražedné graffiti (S07E13)
2009 FlashForward - Vzpomínka na budoucnost (TV seriál)
Karty s kojotem (E08)
2003 Policejní odznak (TV seriál)
The Quick Fix (S02E01)
2002 Policejní odznak (TV seriál)
Cherrypoppers (S01E06)
Třetí hlídka (TV seriál)
The Chosen Few (S04E02)
2001 Odpočívej v pokoji (TV seriál)
Familia (S01E04)
Pohotovost (TV seriál)
O Vánocích budu doma (S08E10)
2000 City of Angels (TV seriál)
Pohotovost (TV seriál)
Nejkrásnější ze všech darů (S07E09)
1999 Pohotovost (TV seriál)
Velké očekávání (S06E08)
1998 Trinity (TV seriál)
1997 Oz (TV seriál)
Capital P (S01E04)
God's Chillin' (S01E03)
Třeba mě sežer (TV seriál)
1995 Zprávy z New Yorku (TV seriál)
Policie New York (TV seriál)
UnAmerican Graffiti (S02E16)
Právo a pořádek (TV seriál)
Rebels (S06E02)
1994 Právo a pořádek (TV seriál)
Old Friends (S04E22)
1992 Lifestories: Families In Crisis (TV seriál)

Host

TV pořady

2011 The 65th Annual Tony Awards (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky