foto

László Benkő

  • nar. 12.6.1943 (76 let)
    Szombathely, Maďarsko

Biografie

Známy maďarský muzikant a komponista, hraje na klávesové nástroje. Jeden zo zakladateľov populárnej rockovej skupina OMEGA, ktorá vznikla v roku 1962 a s malými personálnymi zmenami účinkuje dodnes.

Cicis

Herecká filmografie

Filmy

1986 Velká generace
1967 Sběratelka

Dokumentární

2016 Zlatá Lýra (TV film)
1983 Omega, Omega... (TV film)

Skladatelská filmografie

Filmy

1997 Pisztácia (TV film)
1994 Szent Gellért legendája (TV film)
1985 Gyémántpiramis (TV film)
1980 Tullivapaa avioliitto
1976 A kenguru

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace