foto

Věra Štinglová

  • nar. 26.8.1928 (92 let)
    Praha, Československo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Kameramanská filmografie

Filmy

1998 Dceruška Růže (TV film)
1995 Kulihrášek a zakletá princezna (TV film)
1993 Království květin (TV film)
Modrý pták (TV film)
1992 Dvanáct měsíčků (TV film)
Jaké vlasy má Zlatovláska (TV film)
1991 Král a zloděj (TV film)
O třech stříbrných hřebenech (TV film)
Princezna za dukát (TV film)
Přes padací mosty (TV film)
Romeo a Julie (TV film)
1990 Heřmánková víla (TV film)
Husarská čest (TV film)
Jak Vojtěch pro princeznu do ohně skočil (TV film)
O hloupé havířce (TV film)
O nebojácné Bětce (TV film)
Premiéra (TV film)
Volavka (TV film)
Všechny krásy života (TV film)
Záhada tří kapitánů (TV film)
1989 Barnabáš a Tobiáš aneb cestovní kancelář Krasohled (TV film)
Fubu (TV film)
O podezíravém králi (TV film)
Sáňkování není povoleno (TV film)
1988 Motanice (TV film)
My se vlka nebojíme (TV film)
O zrzavé Andule (TV film)
Paní Liška (TV film)
Zlatá flétna (TV film)
Černovláska (TV film)
1987 Bratři (TV film)
Hádání s Hadovkou (TV film)
Jak se princ učil řemeslu (TV film)
Kouzelný cedníček (TV film)
O Háderunovi a víle Elóře (TV film)
Pojď, dáme sbohem žízni (TV film)
Sychravé království (TV film)
1986 Blankytná pohádka (TV film)
Dan (TV film)
Jak se mele babí hněv (TV film)
Klobouk, měšec a láska (TV film)
O Popelákovi (TV film)
O rybáři a rybce (TV film)
O ztracené kuchařce (TV film)
O štěstí a kráse (TV film)
Pohádka bez konce (TV film)
Pohádka o lidské duši (TV film)
Pohádka z Kampy (TV film)
Zázračné dítě (TV film)
1985 Podivná znamení, podivní hosté (TV film)
Pusu, pusu, pusu! (TV film)
Skok (TV film)
Spící princ (TV film)
Tenký led (TV film)
1984 Až já budu královna (TV film)
Budulínek Mandelinka (TV film)
Honza a tři zakleté princezny (TV film)
Koloběžka první (TV film)
Lupa je tlustý sklo (TV film)
Čertův švagr (TV film)
1983 Darmošlap z Nemanic a princezna Terezka (TV film)
Hodina splněných přání (TV film)
O velkém nosu (TV film)
Pastýřka a kominíček (TV film)
Princezny na trvalou (TV film)
Rohy (TV film)
1982 Jak Jaromil ke štěstí přišel (TV film)
O labuti (TV film)
Červánková královna (TV film)
1981 Burácení s Burácem (TV film)
Jak se peče štěstí (TV film)
Prstýnek ze zlata kočičího (TV film)
Předeme, předeme zlatou nitku (TV film)
1980 Den velkého ticha (TV film)
Dvacet tisíc mil pod mořem (TV film)
Meluzína (TV film)
Nebojte se na Česnečce (TV film)
Pohádka z šafránové louky (TV film)
Požár bubáků (TV film)
Starožitníkův krám (TV film)
Strach má velké oči (TV film)
1979 Bílá kočička (TV film)
Jedničky má papoušek (TV film)
O hruškách ušatkách a jablíčku parohátku (TV film)
Upír ve věžáku (TV film)
Život je tvrdolín (TV film)
1978 Hejkal (TV film)
Ježčí kůže (TV film)
O vysoké věži (TV film)
1977 Co je s tebou, Lenko ? (TV film)
Florijánkovo štěstí (TV film)
Hra na zloděje (TV film)
Klukovina (TV film)
O líném Honzovi (TV film)
Padavka (TV film)
1976 Historie lodě Bečky (TV film)
Ivanka a Marijka (TV film)
Měla to být legrace (TV film)
Nezbedná pohádka (TV film)
O Terezce a paní Madam (TV film)
O Všudybylovi (TV film)
O stříbrném kamínku (TV film)
Zvonění na zvonky (TV film)
1975 Hamernická povídačka (TV film)
Jak se ševcem šili čerti (TV film)
Narozeniny (TV film)
Poklad pod Černou hláskou (TV film)
Poslední začátek (TV film)
Sova sídlí v dutém stromě (TV film)
Stěhovaví ptáci (TV film)
1974 Dopisy pro Jaszka (TV film)
Honza a Růžová panenka (TV film)
Oživlé obrazy (TV film)
Petr pátrá s námi (TV film)
1973 Měsíční kámen (TV film)
O ševci Matějovi (TV film)
Zavolejte a přijeďte (TV film)
1972 Jak Anče s komtesou k modrému z nebe přišly (TV film)
Královská ozvěna (TV film)
Maurův odkaz (TV film)
Pohádka o drakovi (TV film)
Zase ten Klubíčko (TV film)
Zbojník Ondráš (TV film)
Záhada červeného pudru (TV film)
1971 Konec draka Kusodrápa (TV film)
Král, kejklíř a hvězdář (TV film)
Mášenka (TV film)
Nemaluj si čerta na zeď (TV film)
Uloupený princ (TV film)
Šťastnou cestu (TV film)
1970 Drobínek (TV film)
Jak se stal hastrman v Rokytnici ševcem (TV film)
Nejsem chmýrko na bodláku (TV film)
O princezně ve věži (TV film)
Za ranních červánků (TV film)
1969 Kalif čápem (TV film)
Maryla (TV film)
O chytrém Ondrovi (TV film)
Podivný výslech (TV film)
Rakovnická hra vánoční (TV film)
Ráj divokých zvířat (TV film)
Synáček (TV film)
1968 Křesadlo (TV film)
Lorinka a čertík Bertík (TV film)
Růžová Anička (TV film)
Zločin v duhovém zálivu (TV film)
Žvanivý slimejš (TV film)
1967 Dobrodružství Toma Sawyera (TV film)
Pentos a Iola (TV film)
Pučálkovic Amina (TV film)
Stříbrná mošnička (TV film)
Tři přadleny (TV film)
1966 Cesta řeky k moři (TV film)
Dobrodružství Huckleberryho Finna - Jak jsme osvobozovali Jima (TV film)
Dobrodružství Huckleberryho Finna - Král a vévoda (TV film)
Dva šlechtici z Verony (TV film)
Jak kocourek Damián z nouze mouchy lapal (TV film)
Černá ovce (TV film)
1965 Byl jednou jeden domeček (TV film)
Je Thierry Brévanne vinen? (TV film)
Oliver Twist (TV film)
1964 Tři veteráni (TV film)
Vlajky korzárů (TV film)
Zapomenutý čert (TV film)
1963 Klíče od domu (TV film)
O krásce a netvorovi (TV film)
O líném Honzovi (TV film)
Ostrov Dynamit (TV film)
Ostrov pokladů (TV film)
Petřínská rozhledna (TV film)
1962 Dalecí a blízcí (TV film)
Kolo štěstí (TV film)
Pošťácká pohádka (TV film)
Vzpoura na Bounty (TV film)
Za školou (TV film)
1961 Drobínek (TV film)
Paní Mincmistrová (TV film)
Za plotem jiných časů (TV film)
Zákon věrných strážců (TV film)
1960 Bajaja (TV film)
V těžkých dnech (TV film)
Zapomenutý život (TV film)
1959 Dařbuján a Pandrhola (TV film)
1958 Píseň o Čapajevu (TV film)
1955 V ulici je starý krám (studentský film)

TV seriály

1997 Hurvínek vzduchoplavcem (TV seriál)
Hurvínek "Velké ucho" (E07)
Stěhování u Spejblů (E06)
Hurvínkův strašák (E05)
další epizody (7)
1987 Voňavé haraburdí (TV seriál)
Stonání (E04)
Jak se Pilinka učila tancovat (E03)
Jak si Pilinka přála hvězdičku (E02)
další epizody (4)
1984 Moje srdcová sedma (TV seriál)
Návraty (E04)
Rozchody (E03)
Cesty (E02)
další epizody (4)
1981 Poručík Petr (TV seriál)
Píseň mrtvý buše (E06)
Stalo se pod tratí (E05)
Revolver pro zlatokopa (E04)
další epizody (6)
1978 Pohádky z květináče (TV seriál)
Hluchavka (E13)
Lomikámen (E12)
Koniklec (E10)
další epizody (10)
Robinzoni z Kronborgu (TV seriál)
Epizoda 5 (E05)
Epizoda 4 (E04)
Epizoda 3 (E03)
další epizody (5)
1977 Třešňová babička (TV seriál)
1975 Co vyprávěl strom Kandalí (TV seriál)
1973 Neználkovy příhody (TV seriál)
1968 České pohádky (TV seriál)
Jak se Honza hádal s králem (E07)

Dokumentární

2001 Peklo na zemi
1969 Píseň pro Maracaná (TV film)
1968 Zpěváci a hudba (TV seriál)
Sarabanda pro Jiřího Štědroně (E05)
Syrinx pro Yvonne (E04)
Romance pro Karla Bláhu (E03)

TV pořady

1968 Hudební občasník – Jak vznikl tento pořad? (TV pořad)

Divadelní záznam

1992 Lhář (divadelní záznam)

Herecká filmografie

Filmy

1969 Ráj divokých zvířat (TV film)