foto

Anton Forsdik

  • nar. 9.5.2001 (19 let)
    Östermalm, Stockholms län, Švédsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 O nekonečnu
2016 Jag älskar dig - En skilsmässokomedi
2015 Kruh
2014 Medicinen
2012 Zvířátka, co jsem zabil loni v létě

TV seriály

2019 De dagar som blommorna blommar (TV seriál)
Episode 3 (E03)
Episode 2 (E02)
Episode 1 (E01)
2018 Insiativet (Initiativet) (TV seriál)
Sjukt oklar (TV seriál)
Vraždy v Sandhamnu (TV seriál)
Ve jménu pravdy (S06E02)
2015 Gåsmamman (TV seriál)
Episode 1 (S01E01)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky