foto

Mads Wittermans

  • nar. 22.1.1977 (42 let)
    Drachten, Friesland, Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2014 Nena
2013 Heroin
Roffa
2012 Cop vs Killer (TV film)
2011 Nová země
2009 Witte vis (TV film)
2007 De scheepsjongens van Bontekoe
2006 Slepá ulička
2003 De schippers van de Kameleon
Phileine zegt sorry
Van God los
2001 Uitgesloten (TV film)
1996 De langste reis
1994 Bruin goud (TV film)

TV seriály

2019 De 12 van Schouwendam (TV seriál)
Judas (TV seriál)
2017 B.A.B.S. (TV seriál)
Suspects (TV seriál)
2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
Project Orpheus (TV seriál)
Super třída (TV seriál)
2015 Dagboek van een callgirl (TV seriál)
De fractie (TV seriál)
2014 Rechercheur Ria (TV seriál)
2012 Komt een man bij de dokter (TV seriál)
Moordvrouw (TV seriál)
2011 Seinpost Den Haag (TV seriál)
Van God Los (TV seriál)
2010 Kuplířka (TV seriál)
2009 Floor Faber (TV seriál)
2007 De co-assistent (TV seriál)
Flikken Maastricht (TV seriál)
Voetbalvrouwen (TV seriál)
2006 Van Speijk (TV seriál)
Zmizeli beze stopy (TV seriál)
2005 Keyzer & de Boer advocaten (TV seriál)
2004 Grijpstra & de Gier (TV seriál)
2003 De band (TV seriál)
2000 Russen (TV seriál)
1998 In de praktijk (TV seriál)
1996 Fort Alpha (TV seriál)
1990 12 steden, 13 ongelukken (TV seriál)

Dokumentární

2017 Morf

Host

TV pořady

2001 Sinterklaasjournaal (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky