foto

Jits Van Belle

  • nar. 27.5.1976 (43 let)
    Belgie

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2019 F.C. De Kampioenen 4: Viva Boma!
2015 F.C. De Kampioenen 2: Jubilee general
Wat mannen willen
2012 Plop wordt kabouterkoning
2008 Moskva, Belgie

TV seriály

2015 Nieuw Texas (TV seriál)
2013 Na vlámských polích (TV seriál)
2012 Danni Lowinski (TV seriál)
2010 Anneliezen (TV seriál)
Ella (TV seriál)
2005 En daarmee basta! (TV seriál)
Halleluja! (TV seriál)
2004 Aspe (TV seriál)
Rupel (TV seriál)
2002 Sedes & Belli (TV seriál)
2001 Stille waters (TV seriál)
1999 Verschoten & zoon (TV seriál)
1998 Recht op recht (TV seriál)
1991 De kotmadam (TV seriál)
Familie (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky