foto

Rob Kerkovich

  • nar. 11.8.1979 (39 let)
    Springfield, Massachusetts, USA

Biografie

Rob Kerkovich vnesl svůj cit pro komedii do široké škály filmových a divadelních projektů a je zakládajícím členem souboru sketčových komedií Summer of Tears. Se svým souborem vyhrál v loňském roce cenu poroty na americkém festivalu Comedy Arts Festival za nejlepší sketčovou komedii. Kromě toho vystudoval film na University of California. Dále také navštěvoval kurzy herectví na konzervatoři Second City Conservatory. Na studia si vydělával v Hollywoodu, v divadle a v Cinema Studies. Kerkovich hrál v divadelních inscenacích Burping Down the House, Cahoots a Macbeth. Mezi jeho filmové úspěchy patří účinkování v Sleepover, Virtual Girl a American Dreams. Jeho zatím posledním filmem, kde hraje je Cloverfield v režii Matta Reevese. V televizi se objevil v řadě reklam, stejně jako moderátor televizních show, jako je Entertainment Weekly’s Scariest Movies. V současné době se zabývá vznikajícím scénářem u Paramount Vantage s názvem Beat Kip.

Zdroj: Bioscop

Herecká filmografie

Filmy

2017 Galaxy of Horrors
2015 Ďábelská posedlost
2014 Flesh Computer
2009 Sexy 40
2008 Monstrum
2004 The Devil Cats

TV seriály

2019 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
The River Styx, Part II (S05E24)
The River Styx, Part I (S05E23)
Chaos Theory (S05E22)
další epizody (14)
2018 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Tick Tock (S05E10)
Risk Assessment (S05E09)
Close to Home (S05E08)
další epizody (24)
2017 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Zrcadlo, zrcadlo (S04E10)
Tvrdá životní rána (S04E09)
Otcovské hříchy (S04E08)
další epizody (25)
2016 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Závodiště (S03E09)
Hudba pro mé uši (S03E08)
Psanci (S03E07)
další epizody (22)
2015 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Smutné Vánoce (S02E11)
Billy a kluk (S02E10)
Temná hodina (S02E09)
další epizody (24)
2014 Námořní vyšetřovací služba: New Orleans (TV seriál)
Ukradené hrdinství (S01E10)
Hon na duchy (S01E09)
Láska bolí (S01E08)
další epizody (10)
Profesionální lháři (TV seriál)
Pan Zhang (S03E09)
Nová holka (TV seriál)
Vyhozený (S03E19)
2013 Brooklyn 99 (TV seriál)
Pilot (S01E01)
Mystérium sexu (TV seriál)
Bezděčná reakce (S01E09)
Go On (TV seriál)
Go for the Gold Watch (E19)
Parks and Recreation (TV seriál)
The Cones of Dunshire (S06E09)
2012 Taková moderní rodinka (TV seriál)
Zahradní výprodej (S04E06)
2011 Šťastní až do smrti (TV seriál)
Like Father, Like Gun (S01E05)
2009 Kriminálka Miami (TV seriál)
Vedlejší ztráty (S07E23)
Tým v ohrožení (S07E19)

Scenáristická filmografie

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace