foto

Ivan Rebroff

  • nar. 31.7.1931
    Berlin, Berlin, Německá říše
  • zem. 27.2.2008 (76 let)
    Frankfurt am Main, Hessen, Německo

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1983 Start ins Glück (TV film)
1981 Kleiner Mann was tun
1975 Zigeunerbaron, Der
1974 Schöne Helena, Die
1973 Letzte Walzer, Der (TV film)
1970 Lied der Balalaika, Das
Piti Piti Pa
1969 L'homme qui venait du Cher (TV film)
1964 Sommer - ein Herbst, Ein (TV film)
1961 Die Jakobsleiter (TV film)

TV seriály

1992 Grosses têtes, Les (TV seriál)
1978 Zwei himmlische Töchter (TV seriál)
1973 Klimbim (TV seriál)
1972 Die Ivan-Rebroff-Show (TV seriál)
Fritz Muliar Schau (TV seriál)
Midi Trente (TV seriál)

Dokumentární

2016 Hier ist ein Mensch: Peter Alexander (TV film) - a.z.
2012 Alexandra - Stimme der Sehnsucht: Der rätselhafte Tod eines Stars - a.z.
1980 Peter Frankenfeld (TV film)
1973 Udo Jürgens - Ist er wieder da?
1961 Hinter der Leinwand (TV seriál)

Host

TV pořady

2007 Willkommen Österreich (TV pořad)
2004 Willkommen bei Carmen Nebel (TV pořad)
1998 Vivement dimanche (TV pořad)
1985 Melodien für Millionen (TV pořad)
1982 Champs-Elysées (TV pořad)
1981 Wetten, dass..? (TV pořad)
1980 Heut' abend (TV pořad)
1975 Système 2 (TV pořad)
1974 Am laufenden Band (TV pořad)
Die Montagsmaler (TV pořad)
1972 Grand échiquier, Le (TV pořad)
1971 Cadet Rousselle (TV pořad)
Dalli Dalli (TV pořad)
1970 Drei mal neun (TV pořad)
1969 Peter Alexander präsentiert Spezialitäten (TV pořad)
Stars on Sunday (TV pořad)
Wünsch dir was (TV pořad)
1968 Music-Hall à Provins (TV pořad)
À bout portant (TV pořad)
1964 Die Drehscheibe (TV pořad)
Einer wird gewinnen (TV pořad)
Goldene Schuß, Der (TV pořad)
Gut gefragt ist halb gewonnen (TV pořad)
1963 Karussell (TV pořad)
1961 La grande farandole (TV pořad)
1959 Stars in der Manege (TV pořad)
1957 Discorama (TV pořad)
Zum blauen Bock (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky