foto

Lou Criscuolo

  • nar. 23.1.1934
    New York City, New York, USA
  • zem. 13.12.2014 (80 let)
    Wilmington, North Carolina, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2013 42
2009 Zašlá sláva Marca Pease
2004 Američan
1999 Waterproof
1998 Enchanted
Léčka
1997 Ditchdigger's Daughters, The (TV film)
Horror Story
The Member of the Wedding (TV film)
Život jako ohňostroj
1996 Eddie
Never Give Up: The Jimmy V Story (TV film)
Stepfordští manželé (TV film)
Špinavé kšefty (TV film)
1995 Gramps (TV film)
Šance na lásku (TV film)
1994 Bandit: Bandit's Silver Angel (TV film)
Moment of Truth: Caught in the Crossfire (TV film)
Vraždy v Radiolandu
Vrána
Záskok
1993 Sňatek s mafií (TV film)
1991 Jednou dokola
Ve jménu dítěte (TV film)
Štěstí z 29. ulice
1990 Ztracený Capone (TV film)
1989 Víkend u Bernieho
1988 Traxx
Větrné mlýny bohů (TV film)
1987 Dítě štěstěny
From the Hip
Hiding Out
Plevel
Snědený a opuštěný
1986 King Kong žije
1985 Turk 182!
1983 Enormous Changes at the Last Minute
1976 The Death Collector
1972 Pronásledovatel (TV film)
1971 Banda, která neuměla pořádně střílet
Going Home

TV seriály

2004 One Tree Hill (TV seriál)
To Wish Impossible Things (S01E18)
2001 Going to California (TV seriál)
1998 Profesionálové z CI5 (TV seriál)
1995 Tajemný příběh z Ameriky (TV seriál)
1992 Mladý Indiana Jones (TV seriál)
1986 Matlock (TV seriál)
1979 Stockard Channing in Just Friends (TV seriál)
1976 Alice (TV seriál)
Popi (TV seriál)
1965 For the People (TV seriál)
1963 Bob Hope Presents the Chrysler Theatre (TV seriál)
East Side/West Side (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1956 The Edge of Night (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky