foto

Frank Tweddell

  • nar. 15.3.1895
    Murree, Pákistán
  • zem. 20.12.1971 (76 let)
    New Haven, Connecticut, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1959 Deník Anny Frankové
1956 Carousel
1952 Salvage (TV film)
1951 I'd Climb the Highest Mountain
1950 The Sleeping City
The Tattooed Stranger
1949 The Undercover Man
1946 Claudia and David
1943 Claudia

TV seriály

1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Sunday Showcase (TV seriál)
1958 Naked City (TV seriál)
1957 Harbormaster (TV seriál)
1956 The Adventures of Jim Bowie (TV seriál)
1955 The Alcoa Hour (TV seriál)
1954 December Bride (TV seriál)
The Best of Broadway (TV seriál)
1953 General Electric Theater (TV seriál)
Letter to Loretta (TV seriál)
1951 Egg and I, The (TV seriál)
Tales of Tomorrow (TV seriál)
1950 Armstrong Circle Theatre (TV seriál)
Lux Video Theatre (TV seriál)
Pulitzer Prize Playhouse (TV seriál)
Robert Montgomery Presents (TV seriál)
The Adventures of Ellery Queen (TV seriál)
1949 Famous Jury Trials (TV seriál)
Man Against Crime (TV seriál)
1948 The Chevrolet Tele-Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace