foto

Dan Sheridan

  • nar. 3.9.1916
    Athlone, Irsko, Velká Británie
  • zem. 29.6.1963 (46 let)
    Encino, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1962 Stateční jsou osamělí
1961 The Great Impostor
1960 Domů z hor
Ten Who Dared
1959 Jeden den muže mimo zákon
King of the Wild Stallions
The Young Captives
1958 Bullwhip
Chci žít!
Cole Younger, Gunfighter
Hell's Five Hours
Kolt pro leváka
Return to Warbow
1957 Black Patch
1949 Horsemen of the Sierras
1948 California Firebrand
Pláč města
The Street with No Name
1947 Thunder in the Valley
1946 Plášť a dýka
1945 Confidential Agent

TV seriály

1962 It's a Man's World (TV seriál)
Sam Benedict (TV seriál)
The Dakotas (TV seriál)
The Virginian (TV seriál)
1961 Cain's Hundred (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Overland Trail (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Stagecoach West (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Laramie (TV seriál)
Law of the Plainsman (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Bat Masterson (TV seriál)
Bronco (TV seriál)
Jefferson Drum (TV seriál)
Lawman (TV seriál)
Mackenzie's Raiders (TV seriál)
Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
The Rough Riders (TV seriál)
The Texan (TV seriál)
Yancy Derringer (TV seriál)
1957 Colt .45 (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Sugarfoot (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
The Court of Last Resort (TV seriál)
Tombstone Territory (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Cheyenne (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
Tales of the Texas Rangers (TV seriál)
The Life and Legend of Wyatt Earp (TV seriál)
1954 Disneyland (TV seriál) - a.z.
Lassie (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)
1951 Schlitz Playhouse of Stars (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace