foto

Tony Haig

  • nar. 10.6.1948 (71 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2016 Six Gun Savior
1979 Tajemství farmy Clonus
1978 Roj
1971 Poslední jízda
1962 Jake and the Kid: Political Dynamite
1960 Midnight Lace

TV seriály

2015 Newlywed and Broke (TV seriál)
1977 Eight Is Enough (TV seriál)
1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1972 ABC Afterschool Specials (TV seriál)
Emergency! (TV seriál)
1960 Route 66 (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Rebel (TV seriál)
1958 Shirley Temple's Storybook (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
The Rifleman (TV seriál)
1957 Bachelor Father (TV seriál)
Have Gun - Will Travel (TV seriál)
1956 Playhouse 90 (TV seriál)
Zane Grey Theater (TV seriál)
1955 Fury (TV seriál)
Gunsmoke (TV seriál)
1954 Folio (TV seriál)
On Camera (TV seriál)
1952 Death Valley Days (TV seriál)

Dokumentární

2015 Opravdové noční můry (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky