foto

Paul Barselou

  • nar. 31.5.1922
    Cohoes, New York, USA
  • zem. 22.11.2017 (95 let)

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1995 Computer Wore Tennis Shoes, The (TV film)
1994 Pravdivé lži
1988 Wizard of Speed and Time, The
1987 Vnitřní vesmír
1986 Škola letušek
1982 Wedding on Walton's Mountain, A (TV film)
1980 Baltimorský zázrak
1979 Love at First Bite
1973 Vaše tři minuty uběhly
1970 The Great White Hope
1967 Nedělejte zmatek
1964 Komedie plná hrůz
1960 The Music Box Kid

TV seriály

1989 Sister Kate (TV seriál)
1988 Dear John (TV seriál)
1985 George Burns Comedy Week (TV seriál)
Mr. Belvedere (TV seriál)
1984 Highway to Heaven (TV seriál)
1982 Madame's Place (TV seriál)
Silver Spoons (TV seriál)
1981 Father Murphy (TV seriál)
Gimme a Break! (TV seriál)
The Greatest American Hero (TV seriál)
1980 Sanford (TV seriál)
1976 Laverne & Shirley (TV seriál)
Three's Company (TV seriál)
1975 The Jeffersons (TV seriál)
1974 Little House on the Prairie (TV seriál)
1972 Maude (TV seriál)
1968 The Doris Day Show (TV seriál)
1965 The Big Valley (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
Bewitched (TV seriál)
A Very Special Delivery (S02E02)
A Change of Face (S01E33)
Eye of the Beholder (S01E22)
1964 Bewitched (TV seriál)
I, Darrin, Take This Witch, Samantha (S01E01)
1963 Grindl (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
Dr. Kildare (TV seriál)
Hazel (TV seriál)
Ichabod and Me (TV seriál)
1960 My Sister Eileen (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
Route 66 (TV seriál)
Thriller (TV seriál)
Two Faces West (TV seriál)
1959 Bonanza (TV seriál)
Dennis, postrach okolí (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
The Deputy (TV seriál)
The Untouchables (TV seriál)
1958 The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Maverick (TV seriál)
Perry Mason (TV seriál)
Tales of Wells Fargo (TV seriál)
1956 The Man Called X (TV seriál)
1955 Gunsmoke (TV seriál)
Highway Patrol (TV seriál)
1954 Lassie (TV seriál)

Host

TV pořady

1961 The Joey Bishop Show (TV pořad)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace