foto

Jerado Decordovier

  • nar. 3.6.1910
    Pago Pago, Tutila, Samoa
  • zem. 12.12.2000 (90 let)
    Los Angeles, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1987 Munchies
1984 Last of the Great Survivors (TV film)
1980 Aligátor
1979 Scavenger Hunt
1961 Gidget Goes Hawaiian
1958 Quantrill's Raiders
1957 Don't Go Near the Water
1954 Osamělý pistolník
1953 City Beneath the Sea

TV seriály

1985 Knight Rider (TV seriál)
Pohřebiště (S04E04)
1981 Mr. Merlin (TV seriál)
1977 Operation Petticoat (TV seriál)
1971 The Waltons (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Bonanza (TV seriál)
1957 Captain David Grief (TV seriál)
1952 Ramar of the Jungle (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky