foto

Christopher Parren

  • nar. 1981
    Nizozemsko

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

2018 Zwaar verliefd!
2015 Code M
2011 Alle tijd
2010 Nesvatý

TV seriály

2016 Flikken Rotterdam (TV seriál)
2015 4Jim (TV seriál)
2013 Danni Lowinski (TV seriál)
2012 Dokter Tinus (TV seriál)
Komt een man bij de dokter (TV seriál)
2010 De meisjes van Thijs (TV seriál)
2008 S1ngle (TV seriál)
2007 Flikken Maastricht (TV seriál)

Producentská filmografie

Filmy

2016 Moos (TV film)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky