foto

Walter Janovitz

  • nar. 18.1.1913
    Teplitz-Schönau, Rakousko-Uhersko
  • zem. 27.5.1997 (84 let)
    Corona, California, USA

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1980 The Hollywood Knights
The Jazz Singer
1979 Rabín a zloděj
1969 Wake Me When the War Is Over (TV film)
1968 Assignment to Kill
1966 Billy the Kid versus Dracula
Náš muž Flint
Roztržená opona
1965 36 Hours

TV seriály

1983 Masquerade (TV seriál)
1980 Flo (TV seriál)
1978 The Incredible Hulk (TV seriál)
The White Shadow (TV seriál)
WKRP in Cincinnati (TV seriál)
1977 The Hardy Boys/Nancy Drew Mysteries (TV seriál)
1975 Barney Miller (TV seriál)
1970 The Odd Couple (TV seriál)
1968 Here's Lucy (TV seriál)
It Takes a Thief (TV seriál)
1966 The Girl from U.N.C.L.E. (TV seriál)
The Monkees (TV seriál)
1965 Hogan's Heroes (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Run for Your Life (TV seriál)
The F.B.I. (TV seriál)
1963 Burke's Law (TV seriál)
My Favorite Martian (TV seriál)
1962 Combat! (TV seriál)
G.E. True (TV seriál)
The Gallant Men (TV seriál)
1961 Ben Casey (TV seriál)
1958 Mister Ed (TV seriál)
The Donna Reed Show (TV seriál)
1957 Perry Mason (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace