foto

Barry Shawzin

  • nar. 1930
    Neuilly-sur-Seine, Francie
  • zem. 28.3.1968
    Cape Town, Jihoafrická republika

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1991 Robin Hood: The Movie - a.z.
1968 Duffy
1963 The Fighting Cock (TV film)
1962 Guns of Darkness
Spanish Sword, The
1959 First Man Into Space
The Man Who Could Cheat Death
1958 Doomsday for Dyson (TV film)
1955 I Am a Camera

TV seriály

1967 Man in a Suitcase (TV seriál)
1966 David Copperfield (TV seriál)
The Baron (TV seriál)
1965 BBC Play of the Month (TV seriál)
I Spy (TV seriál)
Poison Island (TV seriál)
The Mask of Janus (TV seriál)
1964 Detective (TV seriál)
1963 Epitaph for a Spy (TV seriál)
The Indian Tales of Rudyard Kipling (TV seriál)
The Sentimental Agent (TV seriál)
1962 Hugh and I (TV seriál)
Richard the Lionheart (TV seriál)
Saki (TV seriál)
The Saint (TV seriál)
Z Cars (TV seriál)
1961 Ghost Squad (TV seriál)
Sir Francis Drake (TV seriál)
The Avengers (TV seriál)
1960 Danger Man (TV seriál)
The Charlie Drake Show (TV seriál)
1959 Knight Errant Limited (TV seriál)
The Four Just Men (TV seriál)
1958 The Invisible Man (TV seriál)
1957 Destination Downing Street (TV seriál)
Emergency-Ward 10 (TV seriál)
Sword of Freedom (TV seriál)
1956 Armchair Theatre (TV seriál)
The Adventures of Aggie (TV seriál)
1955 ITV Play of the Week (TV seriál)
The Adventures of Robin Hood (TV seriál)
1950 BBC Sunday-Night Theatre (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
 
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace