foto

Tommy Lee

  • nar. 19.2.1901
    Los Angeles, California, USA
  • zem. 19.6.1976 (75 let)
    Los Angeles, California, USA
  • Sdílet na Twitteru
  • Sdílet na Facebooku

Biografie

Tento tvůrce ještě nemá přidanou biografii.

Herecká filmografie

Filmy

1975 Rooster Cogburn
1974 Judge Dee and the Monastery Murders (TV film)
Letiště 1975
1972 Call Holme (TV film)
1966 Strážní loď Sand Pebbles
1962 Experiment in Terror
1961 Ada
1956 Cesta kolem světa za 80 dní
1954 Shanghai Story, The
1953 The Blue Gardenia
1952 Macao
1950 Bod zlomu
Pistolník
The Capture
1948 Saigon
1947 Her Husband's Affairs
1945 First Yank Into Tokyo
1943 The Adventures of Smilin' Jack
1942 Pacific Rendezvous
Reunion in France
Wake Island
1940 Victory
1939 North of Shanghai

TV seriály

1973 Kriminální oddělení (TV seriál)
1968 Adam-12 (TV seriál)
1967 Neúplatný (TV seriál)
1966 Family Affair (TV seriál)
1965 I Spy (TV seriál)
The Wild Wild West (TV seriál)
1964 Kentucky Jones (TV seriál)
No Time for Sergeants (TV seriál)
1961 Follow the Sun (TV seriál)
1960 Checkmate (TV seriál)
Hong Kong (TV seriál)
My Three Sons (TV seriál)
1959 Adventures in Paradise (TV seriál)
Rawhide (TV seriál)
1955 The 20th Century-Fox Hour (TV seriál)
1950 The Jack Benny Program (TV seriál)

Fanoušci tvůrce

tvůrce nemá žádné fanoušky
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace